Varme retter

Varme retter

Alle vores burgere serveres med sprøde fritter, aioli og ketchup.
Vores bøffer er lavet af 100% dansk dry-age kød.

THE PLAIN AND SIMPLE BURGER

200g. oksekød af dansk dry-age, stenovnsbagt foccaciabolle fra Italien smurt med aioli,
sprød salat, smeltet cheddar og mozzarella ost, tomat, rødløg og agurkerelish.

THE SPICEY BEEF SUPREME BURGER

180 g. grillet oksefilet-kødkvæg fra Sydamerika på ristet foccacia, smurt med chilimayo,
salat, rødløgsmarmelade, agurkerelish og marinerede cherrytomater.

THE FULLY LOADED CAJUN CHICKEN BURGER

Grovbolle smurt med spicymayo. Cajunkrydret kyllingeinderfilet.
Sprød salat, grillet rød peber, friterede løgringe og sprød bacon.

NATALIES VEGETARBURGER

Grovbolle smurt med kryddermayo. Vegetarisk bøf lavet på rødbede,
linser, kold løgkompot og sprøde sukkerærter.

FETTUCCINE MED SCAMPIREJER

Scampirejer svitset i olivenolie med hvidløg og citrus,
solmodne cherrytomater, parmesan (a part) og rustikt landbrød.

NEPALESISK GYLDEN BJERGPASTA

Fettuccine med grillet kylling i cremet gylden sauce, tilsmagt
med traditionelle nepalesiske krydderier og toppet med milde
grillede padron frugter og koriander.

KRÆZEDILLA

Ostegratinerede mexikanske hvedeburitto med spinat, smurt
med bønnepure og majs. Marineret kylling, ris og brændt paprika.
Severes med sprøde chips, beandip salsa og salat med syrlig
dressing.

STEAK AND FRIES

(serveres indtil kl. 17.00)
180 g. grillet oksefilet af mørt kødkvæg, årstidens grønne salat, sprøde fritter og estragoncreme.

NACHOS

Varme, sprøde tortilla chips med mozzarella, revet cheddar, jalapenos og oliven.
Hertil serveres guacamole, creme fraiche og salsa.

VEGETAR ”STEAK”

Rødbede og linse steak. Serveres med grillet grønt i soya.
Bagte petit kartofler, padron frugter, estragoncreme og
årstidens grønne salat.