Rødvin

Rødvin

FRANKRIG
ANCIENS TEMPS

Ultimativ stilsikker og ”straight forward” rødvin med svesker, urter, lavendel og fløjlsblød mundfornemmelse.

CHÂTEAU PEDESCLAUX, 5. CRU CLASSÉ, 2012

Château Pedesclaux er en klassisk Pauillac; solbær, læder og chokolade i duften. Smagen er medium fyldig med en fin struktur mellem frugt og tannin. En vin for dem der kan lide klassisk Bordeaux.

LOUIS JADOT, GEVREY-CHAMBERTIN, 2013

Dyb i farve, en multifacetteret symfoni af bær og bouquet udelukkende af rød frugt, tannin, struktur og lang, vedvarende eftersmag.

ITALIEN
TOMMASI, RIPASSO, VALPOLICELLA CLASSICO SUP.

Klassisk Ripasso - fyldig moden, varm med et strejf af mandel i eftersmagen.

PORTUGAL
ESPORÃO, PÉ TINTO

Frisk, ren rødvin med fin balance mellen frugt og syre.

USA
STONE BARN, ZINFANDEL

Bouquet af brombær, blommer og en anelse krydderier efterfulgt af en smag af modne og
mørke bær i pæn balance med gode tanniner.

ZINGLED OUT, ZINFANDEL, LODI

Indbydende, fyldig og frugtrig med noter som chokolade og vanilje. Masser af power, frugt og fylde!

CHILE
CHONO CARMÈNÉRE

Kompleks, elegant og rank vin med intens bouquet af bær, krydderier og vanilje.

SPANIEN
PSI SISSECK, 2012

Mørk i glasset med en herlig og umiddelbar duft, hvor de modne røde frugter finder sammen med friske violer og en antydning af mørke og modne bær. Intens og velsmagende i munden med en friskhed som giver vinen en behagelig kant.

AUSTRALIEN
PETER LEHMANN, WILDCARD SHIRAZ/CABERNET SAUVIGNON

Duft af mørke frugter og bær. Indtrykkene går igen i smagen, der domineres af klassiske Shiraz-indtryk med lag af modne blommer og mokka, der velintegreres med mynte og solbærnuancer fra Cabernet.