Gavekort

Forkæl din nærmeste med et gavekort til Kræz!

Smartbox & GoDream gavekort

Hos Kræz kan du både benytte Smartbox og GoDream gavekort. Hvis du vil indløse et gavekort, SKAL du huske at bestille et bord online her.

Har du et elektronisk gavekort, skal du huske at printe det ud og medbringe det.

Vi glæder os til at se dig.

Husk altid at tjekke om dit specifikke gavekort er gældende hos os fra den pågældende udbyder, eller se listen nedenfor.

Oversigt over gavekorts titler vi tager imod:

Café gavekort

Et café gavekort gør det nemt for dig at give en oplevelse til dine kære. Du kan vælge Café Kræz, når du køber et Smartbox eller GoDream-gavekort. Du kan benytte gavekortet til bl.a. brunch og frokost hos Café Kræz, så du er sikker på, at få lige den café-oplevelse som du ønsker. Oplevelsen kan nydes alene eller sammen med andre. Gavekortet er nemt at bestille og kan leveres online eller med post. Giv en oplevelse, de sent vil glemme med et café gavekort.

Det perfekte brunch gavekort i Odense

Bellevue Go Dream Gavekort giver dig mulighed for at forkæle dine kære med en lækker brunchoplevelse. Med et GoDream/Smartbox gavekort kan du besøge Café Kræz, hvor du finder den perfekte brunch-oplevelse til en ven, kollega eller familiemedlem. Gavekortet kan anvendes til bl.a. brunch med alt, hvad hjertet begærer. Gavekortet er nemt at bestille og kan leveres direkte til din eller modtagerens email.

#kraezodense

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Torsdag | Kl. 09.30 – 00.00

Fredag | Kl. 09.30 – 01.00

Lørdag | Kl. 09.30 – 01.00

Søndag | Kl. 09.30 – 17.00

NB: åbningstider kan variere alt efter årstid/travlhed mm.

KONTROLRAPPORT

Se vores smiley-rapport