Menu Tag et kig på vores menukort og lad dig friste

Menukort

Vores menukort er udviklet med tanke for den gode smag,
og stort set alt er lavet fra bunden for at kunne give dig som gæst en unik oplevelse.

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

Vi holder meget af vores gæster, og vil altid gerne give dig den bedste oplevelse i vores restaurant.
Derfor vil vi rigtig gerne vide, hvis du er allergiker, så vi kan tilpasse menuen efter dine behov
(fx tilbyder vi glutenallergikere en glutenfri bolle som erstatning for almindeligt brød).

Brunchtallerken

BAGERI

- Brødkurv: 1 skive rugbrød og 2 skiver landbrød med smør

- Stor grovbolle med smør

- Stenalderbrød

MEJERI

- Skyr med vanilje, kompot og granola
- Økologisk høost
- Gedeost med rødløgsmarmalade

ÆG

- Smilende æg med rejer, grøn salat, og vinaigrette
- Røræg med urter

FRUGT OG GRØNT

- ½ avocado med chiliolie og mandler
- Dagens frugtskål
- Hummus med sprøde grøntsager og mynteolie

KØD OG FISK

- Brunchpølser fra slagter Vollstedt med hjemmelavet sennep
- Ristet bacon
- Serrano skinke
- Koldrøget laks med peberrodscreme og friske æbler

SØDT

- Øllebrød med flødeskum
- Amerikansk pandekage med sirup
- Chiagrød med kokos, frø og bær

BØRNEBRUNCH

Serveres mandag til fredag til kl. 14.00

Røræg, pølse, bacon, amerikansk pandekage med sirup, snackgrønt, nutella samt landbrød og smør.

PIFT BRUNCHEN OP MED ET GLAS BOBLER

Marquis De La Tour

Glas / Flaske

WEEKEND-BRUNCHBUFFET

Serveres i weekenden mellem kl. 09.30-14.00

Vi serverer byens bedste weekend-brunchbuffet med alt, hvad hjertet begærer og lidt til.

Voksen / Barn u. 12.

Småt og Godt

KRÆZ' OMELET

Lækker omelet med røget skinke, spinat, mozzarella og cheddar. Serveres med en lille salat af hytteost, salat og marinerede minitomater
Brød og smør.
(Serveres indtil klokken 17)

ØKOLOGISK GROVBOLLE

Serveres med Serranoskinke, høost og grønt.

CROISSANTER
HUSETS HJEMMELAVEDE KAGE

Serveres med smør og kompot.

STENALDERBRØD

Serveres med smør og kompot.

Til den lille sult

SOYA KRYDREDE MANDLER
EN SKÅL SPRØDE FRITTER

Serveres med ketcup og aioli

KRÆZ' TAPASBRÆT

Sprødstegt panchetta med estragon dip, lækre oliven og
søde tomater. Bjælker af europæisk ost, syrlig kompot,
spansk skinke, mini øl pølser, hummus med grøn olie og tapenade.
Serveres med brød.

KOLDRØGET LAKS

Salat med koldrøget laks, peberrodscreme, friterede kapers, grønne asparges
æble og rugchips.

HYGGEKURV

Chili poppers, spicy chicken wings, løgring i øldej, mini forårsruller,
panerede stænger af Gruyere. Hertil aioli.

Sandwiches og mere

KRÆZ' LUKSUSHÅNDMADDER

(Serveres indtil kl. 17.00)
Æg, rejer, tomat, mayo, karse, asparges og citron.

Avocado, serrano, urtecreme, tomat og crudite.

Rosastegt oksefilet af kødkvæg, peberrodscreme, høvlet peberrod og hjemmesylt.

KRÆZ' GOURMETTOAST

Grillet spansk skinke og høost på landbrød med sennepscreme.
Serveres med grøn salat, husets vinaigrette og parmesanost.

CLUBSANDWICH

Grillet kylling på ristet foccacia, smurt med spicy karrymayo, salat, ananassalsa, rødløg og bacon.

TILVALG

Sprøde fritter eller grøn salat

Det grønne

CÆSAR SALAT

Grillet kylling, romainesalat, marinerede cherrytomater, flager af parmesan, sprøde croutoner og hjemmelavet cæsardressing.

STEAK SALAD

Grillet, soyamarineret oksemørbrad, salat, speltkerner vendt i persillevinaigrette og marinerede cherrytomater.

SALAT MED GRILLET GEDEOST

Med acaciehonning, cherrytomater, sukkerærter, rødløg, krydrede mandler og husets vinaigrette.

SALAT MED GRILLET LAKS

Med cherrytomater, grønne asparges, sukkerærter,
grillede kartofler og chiliolie.

Varme retter

THE PLAIN AND SIMPLE BURGER

200g. oksekød af dansk dry-age, stenovnsbagt foccaciabolle fra Italien smurt med aioli,
sprød salat, smeltet cheddar og mozzarella ost, tomat, rødløg og agurkerelish.

THE SPICEY BEEF SUPREME BURGER

180 g. grillet oksefilet-kødkvæg fra Sydamerika på ristet foccacia, smurt med chilimayo,
salat, rødløgsmarmelade, agurkerelish og marinerede cherrytomater.

THE FULLY LOADED CAJUN CHICKEN BURGER

Grovbolle smurt med spicymayo. Cajunkrydret kyllingeinderfilet.
Sprød salat, grillet rød peber, friterede løgringe og sprød bacon.

NATALIES VEGETARBURGER

Grovbolle smurt med kryddermayo. Vegetarisk bøf lavet på rødbede,
linser, kold løgkompot og sprøde sukkerærter.

FETTUCCINE MED SCAMPIREJER

Scampirejer svitset i olivenolie med hvidløg og citrus,
solmodne cherrytomater, parmesan (a part) og rustikt landbrød.

NEPALESISK GYLDEN BJERGPASTA

Fettuccine med grillet kylling i cremet gylden sauce, tilsmagt
med traditionelle nepalesiske krydderier og toppet med milde
grillede padron frugter og koriander.

KRÆZEDILLA

Ostegratinerede mexikanske hvedeburitto med spinat, smurt
med bønnepure og majs. Marineret kylling, ris og brændt paprika.
Severes med sprøde chips, beandip salsa og salat med syrlig
dressing.

STEAK AND FRIES

(serveres indtil kl. 17.00)
180 g. grillet oksefilet af mørt kødkvæg, årstidens grønne salat, sprøde fritter og estragoncreme.

NACHOS

Varme, sprøde tortilla chips med mozzarella, revet cheddar, jalapenos og oliven.
Hertil serveres guacamole, creme fraiche og salsa.

VEGETAR ”STEAK”

Rødbede og linse steak. Serveres med grillet grønt i soya.
Bagte petit kartofler, padron frugter, estragoncreme og
årstidens grønne salat.

Aftenmenuer

RIBEYE STEAK

250 g. mør og saftig ribeye steak med sprøde pommes frites, grillet romainesalat, bearnaisecreme og årstidens grønne salat.

GRILLET LAKS

Grillet laks med sæsonens garniture, grillede kartofler, fløde-citrus sauce og urterolie.

SE VORES TAVLEMENU VED BAREN

Til de små

(For børn op til 12 år)

BØRNE BRUNCH

(Serveres mandag til fredag indtil kl 14.00)
Røræg, pølse, bacon, amerikansk pandekage med sirup, snackgrønt, nutella samt landbrød og smør.

BØRNEBURGER

Sprød bolle smurt med ketchup, oksekød fra dansk dry-age, bacon, pommes frites, remoulade,
snackgrønt og frugt.

LIDT AF DET HELE

Sprøde nachos med ost, grillet kylling, creme fraiche, guacamole, snackgrønt og frugt.

BØRNEIS

Vaniljeis med frisk frugt, skumfiduser og slikkepind.

Det søde

HJEMMELAVET KIKSEKAGE

Med mørk chokolade, bær, vaniljeis og krystalliseret hvid chokolade.

KNUST MARENGS

Passionsfrugtcoulis, bær, vaniljeis og brændt chokolade.

BELGISK VAFFEL

Lun vaffel med vaniljeis, friske bær,
flødeskum og chokoladesauce.

HJEMMEBAGT KAGE

Med vaniljeis og frisk frugt.